Vi er opptatt av våre kunders personvern, og behandler alle dine personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning.

Ansvarlig for behandling av personopplysninger:

ArtRoom AS
Ringveien 1
3084 Holmestrand
Org.nr. 921 095 139

Telefon: 33 74 00 50
Epost:kundeservice@artroom.no

 

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, bilde, telefonnummer, epostadresse eller lignende. Du har selv rett til å bestemme over denne informasjonen.

Vi behandler disse personopplysningene primært for å sende deg produktene du har bestilt. Det behandles i tillegg personopplysninger du selv oppgir i forbindelse med forespørseler pr. epost og telefon.

Når du legger inn en bestilling eller oppretter kundekonto hos oss behandles de opplysninger du oppgir, som kontaktinformasjon og kjøpshistorikk. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne behandle din bestilling. Ved å opprette en kundekonto har du til enhver tid oversikt over dine kjøp og personopplysninger.

Ved reklamasjon, retur eller bytte av varer lagres informasjon om denne aktiviteten på tilhørende ordre.

For å kunne videreutvikle nettbutikken, og til enhver tid tilby nye og bedre løsninger og tjenester, innhenter vi statistikk om trafikk, kjøp og atferdsmønster. Dette gjøres ved hjelp av tredjepartstjenester spesifisert nedenfor. Så langt det er mulig benyttes anonymisert data. Av sikkerhetshensyn registreres og oppbevares IP-adressen benyttet til å legge inn bestillinger.

Utlevering av personopplysninger

ArtRoom.no selger eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke, så fremt det ikke er nødvendig for å behandle din ordre og sende ut varer.

De som mottar personopplysninger av oss for å behandle din bestilling er Bring/Posten/Postnor eller DHL Express, og Bambora. Disse opplysningene er begrenset til det som er nødvendig for å levere din bestilling, som navn, adresse, epostadresse og telefonnummer. Dersom du velger å handle med faktura er Bambora som kredittinstitusjon pålagt å be om personnummer for å tilby deg forbrukerfinansiering. Kortnummer oppgitt ved betaling med debit/kredittkort oppbevares ikke av ArtRoom.no, og alle korttransaksjoner utføres eksternt av Bambora som er behandlingsansvarlig.
Servicepartnere som må behandle personopplysninger for å behandle bestillinger:

  • – VIPnett (Leverandør av nettbutikk og servertjenester)
  • – Bring/Posten/Postnor (Transportør)
  • – DHL Express (Transportør)
  • – Bambora (Betalingstjeneste)
  • – Google Analytics (Analyse av webtrafikk. Anonymisert data samles inn for å bedre forstå brukeradferd og utvikle og forbedre nettbutikken.) Les Googles personvernerklæring her >

Andre partnere/tjenester som behandler personopplysninger ved behov:

 

Oppbevaring og sletting av personopplysninger

Personopplysninger vi har mottatt av deg vil kun oppbevares så lenge det er behov for det. Opplysninger knyttet til ordre- og kjøpshistorikk oppbevares for å oppfylle vår plikt til å ha regnskapsdokumentasjon, samt for å ivareta dine garanti- og reklamasjonsrettigheter.

Dine rettigheter ved behandling av personopplysninger

Du har blant annet følgende rettigheter knyttet til behandling av personopplysninger på ArtRoom.no

  • Rett til informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og deg og innsyn i disse. Du kan til en hver tid be om å få innsyn i disse opplysningene.
  • Rett til å kreve retting eller sletting av dine personopplysninger. Vi kan ikke slette dine opplysninger dersom vi er forpliktet til å oppbevare opplysningene etter lovgivning.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

Som de fleste andre nettsteder benytter ArtRoom.no cookies for å forbedre brukeropplevelsen på nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller “Cookie” er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobile enhet når du besøker ArtRoom.no. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, huske handlekurven din, og for å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Tredjeparts leverandører, inkludert Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på ArtRoom.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. ArtRoom.no benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Instagram, Google AdWords og Google Analytics.

Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke , velge alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren».

Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout >.

Hvordan reserve seg mot og deaktivere cookies

De fleste nettlesere har en innebygd funksjon som gjør at du kan blokkere sporing fra cookies og tredjepartsleverandører. Dette vil begrense antall cookies som sendes via et tredjepart script. Denne funksjonen vil derimot ikke kunne fjerne alle cookies, da noen leverandører bruker førsteparts-cookies.

Du kan fjerne deg fra interessebasert markedsføring via følgende nettsteder: NAI consumer opt-out page og DAA opt-out page. Dette vil ikke fjerne annonser, men det blokkerer muligheten for at vi kan vise annonser til personer som har besøkt ArtRoom.no. Merk at disse tjenestene i seg selv krever cookies for å huske at du har benyttet deg av denne reservasjonen.

Her kan du reservere deg mot cookies fra våre databehandlere enkeltvis:

Ønsker du å vite mer om hvordan du helt eller delvis fjerner cookies – les mer på Minecookies.org >

 

Sikkerhet
ArtRoom.no bruker HTTPS kommunikasjon (HTTP over TLS / HTTP over SSL / HTTP Secure) for kryptert og sikker overføringen av data mellom deg og oss.

 

Spørsmål eller klage

Dersom du har spørsmål angående vår behandling av personopplysninger eller mener vi ikke oppfyller våre forpliktelser ovenfor deg med hensyn til hvordan vi behandler personopplysningene dine, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Du har også rett til å klage til Datatilsynet, men vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss først.

Telefon: 33 74 00 50
Epost: kundeservice@artroom.no